Behandling ca. 60 min.    

Børn u/10 år og babyer ca. 30 min.


495,- kr.

350,- kr.

Zoneterapi er en behandling hvor terapeuten ved tryk under fødderne kan støtte kroppen til at genoprette kroppens egen balance. Zoneterapi virker akut smertelindrende og afslappende, men er også en forebyggende behandling. Under fødderne findes et komplet kort over hele menneskekroppen. Hver del af kroppen har sit zoneområde på foden, som kaldes en reflekszone. Mærkes ømhed eller smerte i en reflekszone er det et udtryk for en ubalance, der kan genoprettes. Ømme zoner behandles med forskellige trykkombinationer - og dermed påvirkes det tilhørende organ, nerver eller muskel. Zoneterapi er et samarbejde mellem klienten og terapeuten, hvor klienten giver udtryk for hvad der opleves ved behandlingen. Inden behandlingen har jeg en samtale med klienten om symptomer og hvilke ubalancer der er tale om.

Stress

ADHD

Migræne

Nakkespændinger

Betændelsestilstande

Tennis/golfalbue

Kredsløbslidelser

Øreproblemer

Blærebetændelse

Ondt i ryggen/lænden

Fordøjelsesproblemer

Tarmlidelser/forstoppelse

Skulder/nakke problemer

og meget andet.

Allergi

Løber-knæ

Overgangsalderproblemer

Menstruations smerter

Fertilitetsproblemer

Overanstrengte muskler

Bi- og pandehuleproblemer

Er også en del af mit tilbud - zoneterapi er yderst virkningsfuld hos børn, ofte kan jeg lære forældrene nogle teknikker de selv kan anvende på barnet.

Zoneterapi og massage forbedrer kredsløbet, stimulerer fordøjelsen og immunforsvaret og virker beroligende og nærende på barnet.

 

Problemer som kolik, urolig søvn, græder meget, eksem, øjenbetændelse, gylper meget, øreproblemer, fordøjelsesproblemer, tænder, forkølelse, er forhold zoneterapi hjælper på.

 

Jeg kan efter aftale komme på besøg hos mødre-grupper, hvor jeg fortæller om zoneterapiens akutte smertelindring og afslappende virkning hjælper.Er en massageform der er et særligt tilrettelagt forløb for den enkelte. Det kan være mennesker med særlige behov fx mennesker med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne/udviklingshæmmede fx Autisme, ADHD, tourette syndrom, Downs, cerebral parese, epilepsi eller andet.

 

I en sådan behandling kan fx gives massage, meridianmassage og afslutningsvis zoneterapi.

Til den type behandlinger kan jeg komme til hjemmet (max. 20 km)

 

Øreakupunktur:

Vi har et kort over reflekszoner under fødderne, vi også et sådan kort over hele kroppen, på i øremuslingen, som forbinder sig med de 12 meridianer, ved at behandle de forskellige punkter i øret, kan ubalancer i kroppen helbredes. Dette gøres med små tynde nåle.

 

Meridianmassage

Er en energibehandling, en massage af akupunkturpunkter, der knytter sig til den aktuelle ubalance. Det er ofte en behagelig behandlingsmetode. Metoden bruger jeg ofte i forbindelse med zoneterapibehandling.

 

Kost, vitaminer og mineraler

Det er vigtigt at støtte hele kroppens healings proces - derfor en sund kost og vigtig. Tilskud af vitaminer og mineraler er betydningsfulde for en krop i ubalance, dette er derfor en del af behandlingen.

ÅBNINGSTIDER

Mandag - Fredag: 7 - 10

Weekend: 8 - 10

KONTAKT

Jernbanegade 81

9560 Hadsund

Mobil: 41 42 19 21

Kontakt@hannemunk.com